Mersin / Erdemli Pınarbaşı Şehit Polis Bayram Göde İlkokulu

Telefon:03245774087 Adres:güney kültür mah. Pınarbaşı köyü Erdemli/ Mersin Web Sitesi:https://erdemlipinarbasiilkokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Erdemli Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Erdemli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Erdemli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://erdemlipinarbasiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYenilikçi ve özgüveni yüksek bireylerin yetişebileceği doğal, bütüncül ve öğrenci merkezli bir öğrenme ortamı oluşturmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin her birine bireysel yeteneklerini göz önünde bulundurarak maharetli öğretmenlerimizin elleriyle kaliteli eğitim imkanı sunmak, aldıkları bu eğitim desteğiyle de doğru kararlar verebilen, ahlaklı, başarılı ve toplumun geneline katkı sağlayacak kendine güvenen bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Telefon03245774087
Adresgüney kültür mah. Pınarbaşı köyü Erdemli/ Mersin
İnternet Sitesihttps://erdemlipinarbasiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriköyümüz erdemli ilçesine bağlı bir köydür. Merkez köy yeri olarak geçmektedir. Köy halkı geçimini genelde limon yetiştiriciliği ile sağlamaktadır.
Ulaşımokulumuzun Mersin iline uzaklığı 35 Km.dir erdemli ilçesine uzaklığı 18 km dir.ULAŞIM İMKANI OLARAK MERSİN İLİNE ELVANLI KOOP. MİNÜBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR. ERRDEMLİ İLÇESİNE İSE SAAT BAŞI HAREKET EDEN PINAR KOOP. MİNÜBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden Uzaklıkokulumuzun Mersin iline uzaklığı 35 Km.dir erdemli ilçesine uzaklığı 18 km dir.
Ders Saatleri07:30-17:30
Isınma TürüBütün sınıflarımız Klima sitemi ile ısınmaktadır
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://erdemlipinarbasiilkokulu.meb.k12.tr/33/05/705280/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)