Mersin / Erdemli Kocahasanlı Ortaokulu

Telefon:0 324 515 40 47 Adres:Kocahasanlı Mh. Necdet Ünüvar Cd. N.11 Erdemli / MERSİN Web Sitesi:https://kocahasanliortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Erdemli Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Erdemli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Erdemli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kocahasanliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrenci merkez modeli temelinde, ortaöğretimin her kademesinde kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, Atatürkçü, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonMisyonumuz; ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca sınavlarda değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili yarışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 324 515 40 47
AdresKocahasanlı Mh. Necdet Ünüvar Cd. N.11 Erdemli / MERSİN
İnternet Sitesihttps://kocahasanliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriErdemli´nin hemen batısında kurulu olan Kocahasanlı kasabası, sahil şeridi en uzun olan kasabalarımızdan biridir. Rakımı 2 ile 100 metre arasında değişmektedir. Erdemli´ye uzaklığı 4-5 km olan kasabaya günün her anında ulaşmak mümkündür. Kasaba ve çevresinde Akdeniz iklimi hüküm sürmektedir.
UlaşımErdemli Anamur yol güzergahı 5.km deKocahasanlı Koop. Minibüsleri, Silifke Koop. Otobüsleri, Özel Araç.
Merkezden UzaklıkErdemli Anamur yol güzergahı 5.km de
Ders Saatleri08:20 - 15:05
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı289
  • Derslik Sayısı12
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://kocahasanliortaokulu.meb.k12.tr/33/05/703429/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)