Mersin / Erdemli Hacıhalil Arpaç İlkokulu

Telefon:0324 577 33 55 Adres:Hacıhalil Arpaç İlkokulu Erdemli/Mersin Web Sitesi:https://hacihalilarpacilkokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Erdemli Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Erdemli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Erdemli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://hacihalilarpacilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilime sevdalı,kültüre meraklı,iyiliğe odaklı bireyler yetiştiren bir okul.
MisyonEtik değerlere bağlı kalarak ve etkin süreç yönetimi ile kendimizi sürekli geliştirerek, uygun öğrenme ortamlarında Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini gerçekleştirmek için öğrencilerimizi hayata ve ortaöğretime hazırlamak.
Telefon0324 577 33 55
Faks..
AdresHacıhalil Arpaç İlkokulu Erdemli/Mersin
İnternet Sitesihttps://hacihalilarpacilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz köy yerleşkesi içerisinde olup denize uzaklığı 9km´dir.Yeşille mavinin buluştuğu köyümüzde halkımız, kış aylarında köyde narenciye ile geçimini sağlamakta; yaz aylarında ise yaylada sebze ve meyve yetiştiriciliği yapmaktadır.
UlaşımOkulumuz Mersin il merkezine 30km; Erdemli ilçe merkezine ise 17 km;Mersin-Antalya Karayoluna ise 7 km uzaklıktadır.Her 20 dakikada bir il ve ilçe merkezlerine minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Mersin il merkezine 30km; Erdemli ilçe merkezine ise 17 km;Mersin-Antalya Karayoluna ise 7 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriOkulumuzda eğitim 08.20 ´ta başlamakta 14.00´da bitmektedir.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüOkulumuz klima ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerSATRANÇ,FUTBOL TURNUVASI,MANGALA İLK ADIM,GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI FESTİVALİ
Bilimsel EtkinliklerBEN BİLİYORUM,HAYDİ OKUYALIM,TÜBİTAK 4006,E-TWINNING
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı79
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://hacihalilarpacilkokulu.meb.k12.tr/33/05/705311/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)