Mersin / Aydıncık Fatih İlkokulu

Telefon:0 324 841 30 17 Adres:Merkez Mahallesi Sebahattin Çakmakoğlu Cad. No41 AYDINCIK / MERSİN Web Sitesi:https://fatihilkokuluaydincik.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Aydıncık Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Aydıncık İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Aydıncık İlkokul Haberleri
Kaynak:https://fatihilkokuluaydincik.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAydınlanmanın okuldan başladığının bilincinde olarak aydın bir Türkiye için daha çok çalışıp Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uyğulayarak,öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek,eğitimlerini sağlamak,kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmek.
MisyonAtatürkçü düşüncenin ışığı altında ;kendisine ve ülkesine sorumlu,gelişimini çağın gelişimlik düzeyi ile sınırlandırmayan ,düşüncelerini özgürce ifade edebilen ;dürüst,paylaşımcı,kendisine güvenen,mutlu ,çevreye duyarlı,barışçı gençler yetiştirmek için bizler,idareci,öğretmen,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,bütün imkansızlıklara rağmen ,öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendilerine güvenen bir birey olarak yetişmeleri,21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek kazanımları için çalışacağız.
Telefon0 324 841 30 17
AdresMerkez Mahallesi Sebahattin Çakmakoğlu Cad. No41 AYDINCIK / MERSİN
İnternet Sitesihttps://fatihilkokuluaydincik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMERKEZ MH.SEBAHATTİN ÇAKMAKOĞLU CD.NO,51 AYDINCIK /MERSİN
UlaşımMERKEZYAYA
Merkezden UzaklıkMERKEZ
Ders Saatleri08;30-14;35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKILİMA
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı194
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://fatihilkokuluaydincik.meb.k12.tr/33/03/700285/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)