Mersin / Anamur Şükrü Köymen İlkokulu

Telefon:03248142498 Adres:Akarca Mh. Naim Ulusal Sk. No3 33640 Anamur/MERSİN Web Sitesi:https://sukrukoymenio.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Anamur Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Anamur İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Anamur İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sukrukoymenio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağı"nın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.
MisyonOkul olarak, evrensel boyutta üretilen bilgiye ulaşmalarında öğrencilerimize rehberlik etmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş, bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesini katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen, demokratik lider özelliklerine sahip, ülkesine, milli ve kültürel değerlerine bağlılık duygusu gelişmiş, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmektir. Okul olarak her öğrencimizin içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olmak için çalışılır.
Telefon03248142498
AdresAkarca Mh. Naim Ulusal Sk. No3 33640 Anamur/MERSİN
İnternet Sitesihttps://sukrukoymenio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAkarca Mh. Naim Ulusal Sk. No:3 33640-Anamur/MERSİN
UlaşımİLÇE MERKEZİNDE
Ders Saatleri8"30-14"30
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı338
  • Derslik Sayısı20
Kaynak:https://sukrukoymenio.meb.k12.tr/33/02/974978/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)