Mersin / Akdeniz Güney Ortaokulu

Telefon:5324524789 Adres:Çilek Mah. 6382 Sk. No 7/A Akdeniz / MERSİN
Okulumuz Merkez Akdeniz ilçesinde bulunup şehir merkezine uzaklığı 10 KM´dir.
İl merkezine dolmuş bulunmaktadır. Ayrıca çevre yoluna 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Çevre yolundan Mezitli çıkışına kadar belediye otobüsü ve halk otobüsü bulunmaktadır.
Web Sitesi:https://guneyortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Akdeniz Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Akdeniz Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Akdeniz Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://guneyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencimizin, milletimizin manevi ,kültürel ve demokratik değerlerini benimsemelerini, Her öğrencimizin , Öğrenmeyi öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu bilmelerini, Her öğrencimizin, fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı yetişmiş, yeteneklerinin bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varmalarını, Her öğrencimizin , kendisi ve çevresi ile barışık, çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanmalarını, Her öğrencimizin , teknolojinin insanlığa hizmet veren birer araç olduğunu kavramalarını, Her öğrencimizin, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisini rehber edinmelerini, Her velimizin, okul toplumunda vazgeçilmez olduğunu bilmelerini, Her velimizin, öğrencisine bilgi ve beceri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini, Her öğrencimizin , kendine güveni tam olan ve başarılı olacağına inanmalarını, Her öğrencimizin, okul toplumu tarafından desteklendiğini bilmelerini, İstiyoruz...
MisyonTÜM ÖĞRENCİLERİN ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMELERİ , BİLGİLİ,BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK, YÜZYILIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
Telefon5324524789
AdresÇilek Mah. 6382 Sk. No 7/A Akdeniz / MERSİN
Okulumuz Merkez Akdeniz ilçesinde bulunup şehir merkezine uzaklığı 10 KM´dir.
İl merkezine dolmuş bulunmaktadır. Ayrıca çevre yoluna 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Çevre yolundan Mezitli çıkışına kadar belediye otobüsü ve halk otobüsü bulunmaktadır.
İnternet Sitesihttps://guneyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Tırmıl Sanayi Sitesi sonunda bulunan konteyner depolama alanı ile yerleşim yerlerinin arasında ferah bir konumdadır.
Ulaşımİl merkezine dolmuş bulunmaktadır. Ayrıca çevre yoluna 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Çevre yolundan Mezitli çıkışına kadar belediye otobüsü ve halk otobüsü bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Merkez Akdeniz ilçesinde bulunup şehir merkezine uzaklığı 10 KM´dir.
Servis BilgisiYok
Ders SaatleriSabahçı grup:07:00-12:40
Öğleci grup: 13:00-18:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Bilim Fuarı
ProjelerHaftanın Sınıfı
Örnek Öğrenci Çalışması
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı702
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://guneyortaokulu.meb.k12.tr/33/11/713597/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)