Mersin / Akdeniz Dikilitaş Ortaokulu

Telefon:0 324 453 20 05 Adres:Dikilitaş Ortaokulu Bekirde Mah. Akdeniz MERSİN Web Sitesi:https://dikilitasmersin.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Akdeniz Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Akdeniz Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Akdeniz Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://dikilitasmersin.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDİKİLİTAŞ ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Dikilitaş Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
MisyonDİKİLİTAŞ ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Telefon0 324 453 20 05
AdresDikilitaş Ortaokulu Bekirde Mah. Akdeniz MERSİN
İnternet Sitesihttps://dikilitasmersin.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDİKİLİTAŞ (ESKİ BEKİRDE KÖYÜ)
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine yaklaşık 12 km uzaklıktadır.Okulumuza ulaşım minibüsle veya özel araçla sağlanabilmektedir. Minibüsler Hastane caddesinden 10 dakikada bir geçmektedir. (Mersin - Tarsus kara yolunda Dikilitaş - Hebilli kavşağından kuzeye doğru 6 km)
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine yaklaşık 12 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDers başlama saati: 08:20 Ders bitiş saati: 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı210
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://dikilitasmersin.meb.k12.tr/33/11/713602/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)