Mersin / Akdeniz Celile Öner Ortaokulu

Telefon:0 324 234 35 95 Adres:Karaduvar Mh.6533 Sk. Akdeniz/MERSİN Web Sitesi:https://conerortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Akdeniz Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Akdeniz Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Akdeniz Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://conerortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
MisyonÖğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Telefon0 324 234 35 95
Faks03242343589
AdresKaraduvar Mh.6533 Sk. Akdeniz/MERSİN
İnternet Sitesihttps://conerortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKüçük bir yerleşim yeridir.Geçim kaynağı tarımcılık ve balıkçılıktır.
Ulaşım5 Km.İl ve ilçe merkezinden okul kapısına kadar sürekli dolmuş ve otobüs bulunmaktadır. Ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.
Merkezden Uzaklık5 Km.
Ders Saatleri08:00 - 14:45
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda, erkek futbol takımı ve kız voleybol takımı bulunmaktadır. ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile hentbol çalısmalarımız yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı718
  • Derslik Sayısı23
Kaynak:https://conerortaokulu.meb.k12.tr/33/11/710102/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)