Meb Yardımcı Kaynaklar ve E - İzleme Modülü

     Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı almıştır. Bu karar çerçevesinde ilkokul 2. sınıftan başlayarak 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin akademik ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlamak, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını da telafi edebilmek amacıyla hem öğretmenlere hem de öğrencilere destek olması adına kapsamlı bir yardımcı kaynak paketi hazırlamıştır.

   Yardımcı kaynak destek paketinde çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor. Öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere hazırlanan bu yardımcı kaynak paketi her ayın ilk pazartesi günü https://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ üzerinden erişime açılmıştır. Ayrıca bu kaynağa bakanlığın kendi adresi olan https://www.meb.gov.tr/ adresinden üstte yer alan "YARDIMCI KAYNAKLAR" sekmesine girerek de ulaşılabilmektedir...

   Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan E-İzleme Modülü, 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında açık uçlu, çoktan seçmeli, doğru-yanlış, cümle seçimi, açılır menü, sürükle bırak ve çoklu seçim gibi farklı türlerde çalışma sorularını içeren, öğrencilerin gerçek yaşam durumlarını görmesini sağlayan simülasyonlar ile zenginleştirilmiş bir test ortamıdır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Hatay Erzin Erzin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)