Meb Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk Okulumuz Öğretmenlerine Seminer Verdi.

75.Yıl İlkokulu olarak Eylül ayında önemli akademisyenlerin katkılarıyla başlattığımız motivasyon seminerlerine devam ediyoruz. Okul müdürü Mehmet YILMAZ ve Müdür Yardımcısı Sedat ALTUN önderliğinde yapılan seminerlerin bu oturumunda MEB AR-GE Kalite ve İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki ÖZTÜRK yer aldı. "İnsan, insan gölgesinde yetişir" sözünden hareketle 12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 20:00'de zoom platformu üzerinden gerçekleştirdiği seminerde ÖZTÜRK, öğretmenlere eğitim adına önemli bilgilerle uygulanabilir etkili tavsiyelerde bulundu.

Seminere katılan öğretmenler bu seminerle çalışma azimlerinin arttığını ve eğitim adına önemli bakış açıları kazandıklarını dile getirdiler. Öğretmenlerimiz Mehmet Baki ÖZTÜRK Hocanın "Her şey seninle başlar" mottosundan hareketle mesleki tükenmişlik ve monotonluktan kurtularak eğitimde yepyeni ufukların açılacağına inandıklarını da sözlerine eklediler.

Okul müdürü Mehmet YILMAZ, Mehmet Baki ÖZTÜRK gibi önemli bir eğitimcinin okulumuz öğretmenleri ile buluşup deneyim ve bilgilerini paylaşmasından duyduğu mutluluk ve kıvancı dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Sandıklı 75. Yıl İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)