Matematikten Korkmuyorum Projesi

"Matematikten Korkmuyorum Projesi" kapsamında matematik dersinde zorlanan öğrenciler için eğlenceli bir şekilde ders işleniyor.

Salar  İlkokulu  3/B sınıfı öğretmeni Pervin ŞAHİN tarafından "Matematikten Korkmuyorum Projesi" kapsamında matematik dersinde zorlanan öğrenciler için eğlenceli bir şekilde ders işleniyor.
 3. sınıf ders müfredatıyla uyumlu olarak öğrencilerin düşünsel, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını destekleyip çocukların gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, çok yönlü değerlendirme imkanları sağlayarak kendilerini matematiksel oyunlarla, görsel ve sanatsal çalışmalarla ve web2 araçlarını kullanarak matematik dersinde kendini ifade etme yollarını keşfetmelerini ve bu sayede matematik dersinde zorlanan öğrencilerin bu derse karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlayacağı düşünülen "Matematikten Korkmuyorum eTwinning Projesi" 3/B sınıfında uygulanıyor.Sene  boyunca 3/B sınıfı öğrencileri eğlenceli etkinliklerle oynayarak ve eğlenerek öğrendiler ve öğrenmeye devam edecekler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Merkez Salar İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)