Mart 2018 Kts İsraf Etmiyorum Tasarruf Ediyorum

Büyükkalecik imam hatip ortaokulu mart ayı kalite takip sistemi planı doğrultusunda israf etmiyorum tasarruf ediyorum eylemi gereğince okulumuzun uygun köşelerine tasarruf ile ilgili uyarı çalışması yapıldı.

            Okulumuzun 1. Kat koridorunun elektrik prizlerine ve lavabolarına su ve elektrik israfı ile ilgili uyarılar asıldı tasarruf etmenin bilinci verildi. Öğrencilerin su , elektrik ve kağıt israfının nelere sebep olacağı bu israfın önüne geçilmesi gerektiği tasarruf yapmanın önemi anlatıldı.

            Okulumuzun 2. Kat koridorunun elektrik prizlerine ve lavabolarına su ve elektrik israfı ile ilgili uyarılar asıldı tasarruf etmenin bilinci verildi. Öğrencilerin su , elektrik ve kağıt israfının nelere sebep olacağı bu israfın önüne geçilmesi gerektiği tasarruf yapmanın önemi anlatıldı. Öğretmenler odası ve lavabolarına uyarılar asıldı böyle tüm okul topyekün tasarruf yapmaya davet edildi.         

    Okulumuzda  İsraf etmiyorum tasarruf ediyorum etkinliği kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla sınıflarda pano çalışması , sınıf ve okul koridorlarında slogan ve karikatür çalışmaları yapılmıştır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Merkez Büyükkalecik İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)