Mardin / Savur Kayatepe Sadi - Sabahattin Evrensel Ortaokulu

Telefon:5459407678--5459407678 Adres:Bilgilerimiz günceldir. Kayatepe Mahallesi Kayatepe Sadi Sabahattin Evrensel İlk/Ortaokulu NO37 SAVUR/MARDİN Web Sitesi:https://sadisabahattinevrenselortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Savur Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Savur Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Savur Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sadisabahattinevrenselortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz; öğrencilerimizi , çevresiyle uyumlu ve olumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan görev ve sorumluluk duygusuyla hayata hazırlamak için varız.
´´Eğitim sevgiyle başlar.´´ parolasıyla öğrenci-veli memnuniyeti oluşturmaktaki kararlılığı, öğrencilerin öncelikle eğitim yoluyla temiz, arkadaşlarını seven, büyüklerini sayan, toplumda nasıl yaşanması gerektiğini uygulamalı olarak gösteren bir okul olmak...
MisyonAtatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız.
Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.
Çevresine saygılı yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı , sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek ; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmaki, öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilcek yapı ve donanımda, insan ilişkileri önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen birayler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır
Telefon5459407678--5459407678
AdresBilgilerimiz günceldir. Kayatepe Mahallesi Kayatepe Sadi Sabahattin Evrensel İlk/Ortaokulu NO37 SAVUR/MARDİN
İnternet Sitesihttps://sadisabahattinevrenselortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımSavur İlçe merkezine uzaklık 5 km´dir. Midyat ilçe merkezine uzaklık 42 km´dir.İlçeden köye servisle gidiş-geliş yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkSavur İlçe merkezine uzaklık 5 km´dir. Midyat ilçe merkezine uzaklık 42 km´dir.
Ders SaatleriDERS 08:30-14:55
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı70
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sadisabahattinevrenselortaokulu.meb.k12.tr/47/12/723372/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)