Mardin / Ömerli Ömerli Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:0 482 541 3124 Adres:Mardin Ömerli Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No 2 Web Sitesi:https://omerlihem.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Ömerli Okulları, Mardin Halk Eğitim Merkezleri, Mardin Ömerli Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Mardin Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Mardin Ömerli Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://omerlihem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların dengesinin kurulduğu bir ortamda, toplam kaliteyi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
MisyonHalkımızın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere hitap etmek , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.
Telefon0 482 541 3124
Faks0 482 541 2024
AdresMardin Ömerli Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No 2
İnternet Sitesihttps://omerlihem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemiz Ömerli,il merkezinin doğusunda yer almaktadır. Doğusunda Midyat, batısında Yeşilli, güneyinde Nusaybin ve İl merkezi, kuzeyinde Savur ilçesiyle komşudur. İlçenin toplam yüzölçümü 409 km2 kadardır.
Ulaşımİlçemiz Ömerli´nin Mardin Merkeze uzaklığı 28 Km´dirİlçemizden Mardin´e Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan duraktan dolmuşla gidilir. Mardin´den ilçemize ise Mardin-Meydanbaşı mevkinden Ömerli´ye ait dolmuşlarla ulaşım yapılır
Merkezden Uzaklıkİlçemiz Ömerli´nin Mardin Merkeze uzaklığı 28 Km´dir
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://omerlihem.meb.k12.tr/47/11/186120/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)