Mardin / Nusaybin Girmeli Ortaokulu

Telefon:0(482) 4463055 Adres:Girmeli Mahallesi Belediye Cad. No 2 Nusaybin/Mardin Web Sitesi:https://girmeliortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Nusaybin Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Nusaybin Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Nusaybin Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://girmeliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MisyonMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Telefon0(482) 4463055
Faks(482) 446 3126
AdresGirmeli Mahallesi Belediye Cad. No 2 Nusaybin/Mardin
İnternet Sitesihttps://girmeliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGirmeli Mahallesi
UlaşımNusaybin İlçesine 20 km uzaklıktadır. Mardin iline 76 km uzaklıktadırŞehiriçi minibüsleri tarafından sağlanıyor
Merkezden UzaklıkNusaybin İlçesine 20 km uzaklıktadır. Mardin iline 76 km uzaklıktadır
Ders Saatleri08.00 - 14.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı248
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://girmeliortaokulu.meb.k12.tr/47/10/715111/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)