Mardin / Nusaybin Duruca Ortaokulu

Adres:DURUCA MAHALLESİ 2.CAD. NO1/ NUSAYBİN Web Sitesi:https://nusaybindurucaortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Nusaybin Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Nusaybin Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Nusaybin Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nusaybindurucaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlköğretim düzeyinde genel kültür vermek.
Kişi ve toplum sorunlarını tanıtma, çözüm arama, yurdumuzun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında katkıda bulunma bilicini vermek.
Öğrenci ilgi beceri ve yetenekleri ölçüsünde bir üst okula hazırlamak.
Çevrenin eğitim ve öğretim düzeyini karşılamak ve çevre-okul işbirliğini kurmak
Okulumuzda eğitim-öğretim Türk Milli Eğitim genel ve temel ilkeleri doğrultusunda ,ilköğretim kurumları yönetmeliğine göre gerçekleştirilmektedir.
MisyonOkulumuzda eğitim-öğretim Türk Milli Eğitim genel ve temel ilkeleri doğrultusunda ,ilköğretim kurumları yönetmeliğine göre gerçekleştirilmektedir.
BaşarılarOkulumuz, 2009-2010 eğitim öğretim yılından beri yapılan SBS´lerde Nusaybin birinciliği elde etmiştir. Son yapılan TEOGS´de yine okulumuz Nusaybin birincisi olmuş, bunun yanında Mardin genelinde 7. olmuştur.
AdresDURUCA MAHALLESİ 2.CAD. NO1/ NUSAYBİN
İnternet Sitesihttps://nusaybindurucaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDuruca Mahallesi Nusaybin´den Cizre istikametinde yaklaşık 7–8 km uzaklıktadır ve Arbete, Baksiyan ,Kasırke, Gırhasın köyleri ile komşudur. Dağ tarafında ise Dera Çomara köyü bulunmaktadır. Alt tarafında ise tarihi ipek yolu ve yola 500 - 600 metre mesafede ise Suriye sınırı geçmektedir.
UlaşımOkulumuz Nusaybin ilçesine 8 km, Mardin iline ise 62 km uzaklıktadır.Okulumuz Duruca Mahallesindedir. Mahallemizden İlçe merkezine ulaşımı şehiriçi minübüsleri yanında öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Nusaybin ilçesine 8 km, Mardin iline ise 62 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30 - 15:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı298
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nusaybindurucaortaokulu.meb.k12.tr/47/10/715187/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)