Mardin / Nusaybin Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:4824151158 Adres:Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No115 Nusaybin/Mardin Web Sitesi:https://nusaybincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Nusaybin Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Nusaybin İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Nusaybin İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nusaybincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz;
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
MisyonMisyonumuz;
Bütün dünya toplumlarında üretimde, iş ve çalışma hayatında olduğu gibi eğitimde de daha iyiye daha güzele ve daha doğruya olan arayış sürmektedir. Toplumumuzun; sürekli gelişerek, ilgi alanlarını genişleterek, yeteneklerini artırarak, karakterlerini geliştirerek topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı bireylere ihtiyacı vardır. Kurumumuzun misyonu, okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, Cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmektir. Çağdaş bir kuşak yetiştirerek çağdaş Türkiye´nin oluşmasında pay sahibi olmanın onurunu yaşamak istiyoruz.
Başarılar2017 İstiklal Marşı´nı En güzel Okuma Yarışması Mardin İl Birinciliği
2022 İstiklal Marşı´nı En güzel Okuma Yarışması Mardin İl İkinciliği
Telefon4824151158
AdresKışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No115 Nusaybin/Mardin
İnternet Sitesihttps://nusaybincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:115/Nusaybin
UlaşımMerkez Yaya veya şehiriçi dolmuşlarla yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkMerkez
Ders Saatleri07.30-12.30
12.30-17.30
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı358
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nusaybincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/47/10/540868/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)