Mardin / Nusaybin Çatalözü İlkokulu

Telefon:04824150010 Adres:Çatalözü Mahallesi No 57 Nusaybin/Mardin Web Sitesi:https://nusaybincatalozu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Nusaybin Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Nusaybin İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Nusaybin İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nusaybincatalozu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTemel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, gelecekte yönetimde söz sahibi olma, ekonomik özgürlüğünü kazanmış güçlü bilinçli ve Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş öğrenciler yetiştirmektir.
MisyonÇatalözü İlkokulu; çağdaşlığını toplumsal yardımlaşmanın, milli ve sosyal değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak eleştirel düşünebilen, yaratıcı, iletişim becerisi olan, araştıran ve sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci ve Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanan insanlar yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmek için okulumuz bu gün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır.
Telefon04824150010
AdresÇatalözü Mahallesi No 57 Nusaybin/Mardin
İnternet Sitesihttps://nusaybincatalozu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriNusaybin İpekyolu Mahallesi ile bitişiktir. ilçenin kuzeyindedir. Eski adıyla Nusaybin YİBO ´nun olduğu bölgededir. Köyde 180 hane bulunmaktadır. Nufusu yaklaşık 700 dür. yerleşim yapısı ovadır. su, yol, elektrik, telefon, internet sorunu yoktur.
Ulaşım5 km (ilçeyle yapışık)Şehir içi dolmuşları ile yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklık5 km (ilçeyle yapışık)
Ders Saatleri07.20 - 17.20
Isınma Türüsobalı
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı143
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nusaybincatalozu.meb.k12.tr/47/10/879408/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)