Mardin / Midyat Kocatepe İlkokulu

Adres:SEYİTLER MAH. YAŞAR KEMAL CAD. NO: 62A MİDYAT / MARDİN Web Sitesi:https://midyatkocatepeilkokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Midyat Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Midyat İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Midyat İlkokul Haberleri
Kaynak:https://midyatkocatepeilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Demokratik hak ve hürriyetlere saygılı,Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış,Bağımsız düşünce yeteneğine sahip,Kendini ve düşüncelerini ifade edebilen,Çevresiyle iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı,Kişilikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, Bilinçli,özgüvenli,planlı,çalışkan,sanatsever,Çevreye duyarlı,üretken,araştırmacı,bilgiye ulaşabilen, birer birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek,Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek,Çevremize de eğitim vermek,Öğrencilerimizin severek gelebileceği bir okul ortamı hazırlamak,Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek, Öğrenci merkezli eğitim sunmakÖğretmen,öğrenci,veli tam katılımı ve işbirliğinin hakim olduğu bir okul ortamı sunmak.
AdresSEYİTLER MAH. YAŞAR KEMAL CAD. NO: 62A MİDYAT / MARDİN
İnternet Sitesihttps://midyatkocatepeilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMardin/ Midyat merkez
UlaşımMardin/ Midyat merkez İlçe Otagarına minibüsle 10 dk.
ANA CADDEYE 5 DK YÜRÜME MESAFESİ
Merkezden UzaklıkMardin/ Midyat merkez
Servis BilgisiVAR
Öğretim Şekliikili öğretim
Ders Saatleri12:50-18:00 İLKOKUL
07.00-12.40 ORTAOKUL
Isınma TürüKÖMÜR (kalorifer)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı935
  • Derslik Sayısı34
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://midyatkocatepeilkokulu.meb.k12.tr/47/09/722041/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)