Mardin / Midyat Çavuşlu Yunus Emre Ortaokulu

Adres:ÇAVUŞLU MAH. 129 SK. NO 2 MİDYAT / MARDİN Web Sitesi:https://cavusluyunusemre.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Midyat Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Midyat Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Midyat Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://cavusluyunusemre.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; Okulumuzda eğitim ve öğrenim temel gereksinim olarak kabul edilsin. Okulumuzdaki tüm bireyler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın öneminin farkına varsın. Veli Okul ve Çevre işbirliği ile yüksek başarıya ulaşacağı bilinsin. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci üst öğrenimini tamamlayarak, gelecekte birer meslek sahibi olsun.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, miietini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını sağlayarak, hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak ve bu hedefleri doğrultusunda; öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir
AdresÇAVUŞLU MAH. 129 SK. NO 2 MİDYAT / MARDİN
İnternet Sitesihttps://cavusluyunusemre.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz midyat ilçesi ile mardin yolu üzerinde bulunmaktadır.Çavuşlu beldesi midyat ilçesinin 1. büyük beldesidir.
UlaşımMidyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır.Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır. Aynı zamanda Midyat merkeze her saat başı çavuşlu beldesinden minibüs kalkmaktadır.
Merkezden UzaklıkMidyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlama saati:08:30
Bitiş saati:15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüOkulumuz kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVOLEYBOL VE ATLETİZM
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı113
Kaynak:https://cavusluyunusemre.meb.k12.tr/47/09/718120/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)