Mardin / Midyat Çavuşlu Yunus Emre İlkokulu

Adres:ÇAVUŞLU MAH. 129 SK. NO: 2/1 MİDYAT / MARDİN Web Sitesi:https://cavusluyunusemreilkokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Midyat Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Midyat İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Midyat İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; Okulumuzda eğitim ve öğrenim temel gereksinim olarak kabul edilsin. Okulumuzdaki tüm bireyler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın öneminin farkına varsın. Veli Okul ve Çevre işbirliği ile yüksek başarıya ulaşacağı bilinsin. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci üst öğrenimini tamamlayarak, gelecekte birer meslek sahibi olsun.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, miietini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını sağlayarak, hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak ve bu hedefleri doğrultusunda; öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir
AdresÇAVUŞLU MAH. 129 SK. NO: 2/1 MİDYAT / MARDİN
İnternet Sitesihttps://cavusluyunusemreilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz midyat ilçesi ile mardin yolu üzerinde bulunmaktadır.Çavuşlu beldesi midyat ilçesinin 1. büyük beldesidir.
Ulaşımİl/İlçe Merkezine Uzaklık Midyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır. Ulaşım Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır. Aynı zamanda Midyat merkeze her saat başı çavuşlu beldesinden minibüs kalkmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl/İlçe Merkezine Uzaklık Midyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisiöğretmen servisi mevcuttur.
Ders SaatleriBaşlangıç : 08-30
Bitiş : 15-00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://cavusluyunusemreilkokulu.meb.k12.tr/47/09/766720/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)