Mardin / Mazıdağı Yağmur İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYağmur İlkokulu’nun yürüttüğü faaliyetleri, Milli Eğitim Temel Kanununda belirlenen ilke ve amaçlar, kalkınma planları, programları, ilgili mevzuat ve benimsediği temel ilkeler çerçevesinde planlamak, var olma nedenini tanımlayarak geleceğe yönelik vizyonunu oluşturmak, yürüttüğü faaliyetlerin stratejik amaçlarını, ölçülebilir hedeflerini saptamak, önceden belirlenmiş göstergeler doğrultusunda performanslarını ölçmek ve bu sürecin izleme ve değerlendirmesini yaparak katılımcı bir yönetim anlayışıyla stratejik planlama yapmak.
MisyonBütün öğrencilerin etkili ve kalıcı öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerikli, araştırmacı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak. Sorgulayıcı bir ruha sahip olmalarını, ana dilini etkili bir biçimde kullanabilmelerini sağlamak. Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş demokratik laik bireyler olarak yetiştirmek. Onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
AdresYağmur Köyü Mazıdağı/MARDİN
İnternet Sitesihttps://yagmurilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYağmur Mahallesi Mazıdağı/MARDİN
Ulaşımİl merkezine 25 km. uzaklıkta olup ilden köyümüze servis bulunmamaktadır. İlçe merkezine 10 km. uzaklıktadır.İlçeden servis bulunmaktadır.Öğretmenler kendi imkanlarıyla gidip gelmekteler
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 25 km. uzaklıkta olup ilden köyümüze servis bulunmamaktadır. İlçe merkezine 10 km. uzaklıktadır.İlçeden servis bulunmaktadır.
Servis BilgisiÖğretmen servisi mevcuttur.
Ders Saatleri07:20-17:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://yagmurilkokulu.meb.k12.tr/47/08/716215/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)