Mardin / Mazıdağı Şanlı İlkokulu

Kaynak:https://sanliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak vizyonumuzdur."
Misyon"Bizler, Türk Milli Eğitiminin genel amacını ve temel ilkelerini uygulamak, önce insan anlayışını benimseyen, meslek ahlâk ve anlayışı içinde hareket etmek, okulumuzu eğitim bölgesinin en iyi okulu yapmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, teknolojiyi tanıtmak ve kullanmak, bilgiyi üretmek ve paylaşmak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek bireyler yetiştirmek, yolu görmek yolda yürümek, yol olmak için varız
AdresŞanlı Köyü Şanlı İlkokulu Mazıdağı
İnternet Sitesihttps://sanliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞanlı Köyü yol Derik-Mazıdağı yolu üzerinde ve görece büyük bir köydür. Okulumuz da köyün yaklaşık 500 mt içerisinde kalmaktadır. İlkokul ve Ortaokul birleşim eğitim verilen okulumuzda anasınıfı da bulunmaktadır. Ögretmenler Diyarbakır, Mardin´de veya ilçede ikamet etmektedirler. ilcemizde evler genel itibariyle soba ile ısınır. İlçemiz Mardin ve Diyarbakır illerinin tam ortasında yer aldığından haftasonları çok rahat gidiş geliş yapılır.
UlaşımMAZIDAĞI İLÇE MERKEZİNE 8 KM UZAKLIKTADIR Öğretmenler genellikle okul servisi ile okula gelmektedirler. Ancak okulumuz yol üstü olduğu için Derik- Mazıdağı dolmuşları da (her yarım saatte bir) okulumuzun önünden geçmektedir.ulasim açısından hiç bir sıkıntı yaşanmaz.
Merkezden UzaklıkMAZIDAĞI İLÇE MERKEZİNE 8 KM UZAKLIKTADIR
Öğretim ŞekliNORMAL ÖĞRETİM
Ders Saatleri08:40-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı191
Kaynak:https://sanliilkokulu.meb.k12.tr/47/08/534397/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)