Mardin / Mazıdağı Mazıdağı Anadolu Lisesi

Telefon:4825112851 Adres:Kayalar Mahallesi Ömer Halisdemir Caddesi no 60 Mazıdağı/MARDİN Web Sitesi:https://mazidagianadolulisesi.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Mazıdağı Okulları, Mardin Anadolu Liseleri, Mardin Mazıdağı Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Mardin Anadolu Lisesi Haberleri, Mardin Mazıdağı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://mazidagianadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendini sürekli yenileyen,okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin mantık ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe doğru köprülerin kurulduğu; yöneticilerin, öğretmenlerin, yardımcı personellerin, öğrencilerin ve velilerin işbirliği ile ilimizde ve Türkiye genelinde bilinen, tercih edilen; sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren; ülkemizin seçkin üniversitelerine öğrenci yerleştiren eğitim kurumu olmak.
MisyonOkulumuz için belirlemiş Eğitim ve Öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, sevgi saygı hoşgörü ve başarıyı kendine ilke edinerek; kendini en iyi şekilde ifade edebilen; araştıran, okuyan, sorgulayan, bilgili, saygılı, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmış yenilikçi öğrenciler yetiştirmek.
Telefon4825112851
AdresKayalar Mahallesi Ömer Halisdemir Caddesi no 60 Mazıdağı/MARDİN
İnternet Sitesihttps://mazidagianadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKayalar mah. Ömer Halisdemir. No:60 Mazıdağı/Mardin
UlaşımOkulumuz Mazıdağı ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz; Mardin´e 47, Diyarbakır´a 68 km uzaklıktadır.Okulumuza ilçemiz köylerinden de taşımalı olarak öğrenciler gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Mazıdağı ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz; Mardin´e 47, Diyarbakır´a 68 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri1005
Ders Saatleri08:10 - 15:20
Yabancı DilAlmanca
İngilizce
Isınma TürüKalorifer (Kömür)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, Voleybol, Basketbol, Satranç
Bilimsel EtkinliklerTubitak 4006 Bilim Fuarı
ProjelerTubitak 4006 Bilim Fuarı
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı949
  • Derslik Sayısı24
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://mazidagianadolulisesi.meb.k12.tr/47/08/966000/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)