Mardin / Mazıdağı Gazi İlkokulu

Adres:KAYALAR MAH. GAZİ CAD. NO 98 İÇ KAPI NO 1 MAZIDAĞI / MARDİN Web Sitesi:https://mazidagigaziilkokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Mazıdağı Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Mazıdağı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Mazıdağı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://mazidagigaziilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDeğişime ve gelişime açık, teknolojiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, işbirliğine yatkın , yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, eleştiriye açık, öz eleştirisini yapabilen ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
AdresKAYALAR MAH. GAZİ CAD. NO 98 İÇ KAPI NO 1 MAZIDAĞI / MARDİN
İnternet Sitesihttps://mazidagigaziilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriokulumuz merkezde bulunmaktadır
Ulaşımİlçe merkezindeokulumuz merkezde bulunmaktadır
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde
Servis BilgisiSERVİS YOK.
Ders Saatleri08:00 Başlama saati
16:30 Bitiş saati
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı390
Kaynak:https://mazidagigaziilkokulu.meb.k12.tr/47/08/719216/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)