Mardin / Mazıdağı Ekinciler İlkokulu

Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEkinciler İlkokulu’nun yürüttüğü faaliyetleri, Milli Eğitim Temel Kanununda belirlenen ilke ve amaçlar, kalkınma planları, programları, ilgili mevzuat ve benimsediği temel ilkeler çerçevesinde planlamak, var olma nedenini tanımlayarak geleceğe yönelik vizyonunu oluşturmak, yürüttüğü faaliyetlerin stratejik amaçlarını, ölçülebilir hedeflerini saptamak, önceden belirlenmiş göstergeler doğrultusunda performanslarını ölçmek ve bu sürecin izleme ve değerlendirmesini yaparak katılımcı bir yönetim anlayışıyla stratejik planlama yapmak.
MisyonBütün öğrencilerin etkili ve kalıcı öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerikli, araştırmacı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak. Sorgulayıcı bir ruha sahip olmalarını, ana dilini etkili bir biçimde kullanabilmelerini sağlamak. Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş demokratik laik bireyler olarak yetiştirmek. Onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
AdresEkinciler Köyü Mazıdağı/MARDİN
İnternet Sitesihttps://ekincilerilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEkinciler Köyü yaklaşık 30 haneden oluşan çok eski bir köydür.Yaklaşık 700 nüfuslu bir köydür. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır. 200 seçmeni var.
UlaşımMazıdağı merkezine 11 km. uzaklıktadır. Mardin iline 60km uzaklıktadır.Kendi İmkanlarıyla
Merkezden UzaklıkMazıdağı merkezine 11 km. uzaklıktadır. Mardin iline 60km uzaklıktadır.
Ders Saatleri07:00-16:50
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı43
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://ekincilerilkokulu.meb.k12.tr/47/08/715900/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)