Mardin / Kızıltepe Mehmet Emin Değer İlkokulu

Telefon:04823123144 --05052920071 Adres:sanayi mahallesi İpek Yolu cad. no 5/C Kızıltepe/MARDİN Web Sitesi:https://mehmetemindegerio.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Kızıltepe Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Kızıltepe İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Kızıltepe İlkokul Haberleri
Kaynak:https://mehmetemindegerio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTopluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. * Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
MisyonÖğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız. Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız. Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız. Gizemli evrenin gizlerini çözümlemeyi uğraş edinen, girişken, sürekli kendini yenileyen, üretken, değerlendirme yeteneği güçlü bireyler yetiştirmek için varız. İnsanca duyguların egemen kılındığı,insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız. İnançlarında özgür,tıpatıp bizim kopyamız değil, bizi aşan çağı yakalamak hatta geçmek çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek için varız. Özel beceri ve yetenekleri doğrultusunda, çağdaş, insani ve bilimsel değerlere saygılı, sorumlu ve duyarlı , görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilimin tek doğru yol gösterici olduğuna inanan insanlar yetiştirmek için varız.
Telefon04823123144 --05052920071
Adressanayi mahallesi İpek Yolu cad. no 5/C Kızıltepe/MARDİN
İnternet Sitesihttps://mehmetemindegerio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMerkez
UlaşımOkulumuz çarşı merkezine 800 metre uzakta olup, ilçe otogarının karşısında yer almaktadır.Okulumuza şehiriçi arabalarıyla ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz çarşı merkezine 800 metre uzakta olup, ilçe otogarının karşısında yer almaktadır.
Servis Bilgisi2 Adet Özel Servisimiz mevcuttur.
Ders Saatleri12.00-17.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı499
  • Derslik Sayısı-1
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://mehmetemindegerio.meb.k12.tr/47/07/253562/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)