Mardin / Derik Subaşı İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://deriksubasiiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir Din Öğretimi Anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. HEDEFLERİMİZ; Dini asıl kaynaklardan yola çıkarak ortaya koyan ve yorumlayan, Dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, düşünen, sorgulayan, inancını aklı ile bütünleştiren, yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, yeni gelişmelere açık olan, bilimsel görüş ve anlayış kazanmış, bilgilerini mesleki alanda kullanma yollarını öğrenen, bütün dinlere objektif bir gözle bakabilen, çalışkan, mesleğine bağlı, yurdun her yerinde seve seve hizmete hazır, insanlığı, insanları seven ve anlayan; her şeyden önce eğitici kimliği olduğu bilincine sahip, güvenilir bir meslek adamı, yüksek öğretime, hem kendi alanına hem de diğer bölümlere öğrenci yetiştirmektir.
Telefon90 545 805 98 82
Faks90 545 805 98 82
AdresSubaşı Köyü/Derik/Mardin
İnternet Sitesihttps://deriksubasiiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇENİN VE KÖYÜN İKLİMİ KARASAL İKLİM ETKİ ALANI İÇERİSİNDEDİR.EKONOMİSİ TARIM VE HAYVANCILIĞA DAYANMAKTADIR.KÖYÜN KÜRTÇE ADI ZOOK OLUP GENELLİKLE BU İSİMLE BİLİNMEKTEDİR.
UlaşımİL MERKEZİNE 109 KM UZAKLIKTADIR. İLÇE MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTADIR.ULAŞIM MARDİN/DERİK VE ŞANLIURFA/VİRANŞEHİR İLÇELERİNDEN ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 109 KM UZAKLIKTADIR. İLÇE MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTADIR.
Servis BilgisiServis Bulunmuyor.
Ders Saatleri08:20-14:35
Yabancı Dilİngilizce-Arapça
Isınma TürüKÖMÜRLÜ KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı117
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://deriksubasiiho.meb.k12.tr/47/04/761586/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)