Mardin / Derik Damlacık İlkokulu

Adres:Alibey Mah. Şalhınık Sk. No28 Derik/MARDİN Web Sitesi:https://derikdamlacikilkokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Derik Okulları, Mardin İlkokulları, Mardin Derik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mardin İlkokul Haberleri, Mardin Derik İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonKarşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
AdresAlibey Mah. Şalhınık Sk. No28 Derik/MARDİN
İnternet Sitesihttps://derikdamlacikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yerilojman, tuvaletler ve derslik ayrı binalarda olup, hepsinin etrafı betonorme ile çevrili aynı avlu içinde yer almaktadır.
UlaşımDerike 40 Mardine 70 km uzaklıktadırKızıltepe Viranşehir karayoluna 3 km. uzaklıktadır. Derik´ten üçyol karakoluna vardıktan sonra batıya (viranşehire) doğru yol alınır. Çeliksel petrolden 3 km. güneye gidilir.
Merkezden UzaklıkDerike 40 Mardine 70 km uzaklıktadır
Ders Saatlerisabah grubu 08:30´de başlar 11:40´ta öğle arası olur.
öğleden sonra 12:30´da başlar 14:00´da biter
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı13
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://derikdamlacikilkokulu.meb.k12.tr/47/04/749975/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)