Mardin / Derik Ballı Ortaokulu

Telefon:546 224 54 72 Adres:BALLI MAH. BALLI SOK. NO 101 DERİK/ MARDİN Web Sitesi:https://derikballiortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Derik Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Derik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Derik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://derikballiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrenci merkezli eğitimi ve çocuk dostu okul olma bilincinden hareket ederek; okul ortamında farklılıkları zenginlik sayan, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirerek, üst eğitim kurumlarının gerektirdiği bilgi, beceri ve uygulamayı almış, eğitim ve öğretimde en üst seviyeyi yakalamayı amaç edinen, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ülkemiz için gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini kendisine hedef kabul etmiş bir ekip olarak varız.
MisyonKendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak.
Telefon546 224 54 72
AdresBALLI MAH. BALLI SOK. NO 101 DERİK/ MARDİN
İnternet Sitesihttps://derikballiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBALLI MAHALLESİ DERİK /MARDİN
UlaşımİLE 80 KM İLÇEYE 13 KM MESAFEDEDİR.
Servis BilgisiİLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR .AYRICA ÖĞRETMENLERİN KEDİ ARAÇLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMA İMKANI VARDIR.
Ders Saatleri07:20-18:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı142
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://derikballiortaokulu.meb.k12.tr/47/04/718608/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)