Mardin / Artuklu Yenişehir İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:04822128402--5052744400 Adres:YENİŞEHİR MAH. 42. SK SK. YENIŞEHIR IMAMHATIP HATIP ORTAOKULU BLOK NO 5 ARTUKLU / MARDİN Web Sitesi:https://yenisehiriho.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Artuklu Okulları, Mardin İmam Hatip Ortaokulları, Mardin Artuklu İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Mardin İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Mardin Artuklu İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://yenisehiriho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyoninsani erdemlerde zirve, etik kurallarında örnek, çoğulcu zihin yapısına ve evrensel değerlere sahip, kararlı, nitelikli, inançlı, ilkeli, istikbale umut vadeden, problemlere çözüm üretebilen, çağı okuyabilen, gelecek kaygısını İslam merkezli oluşturarak bugününü değerlendiren ve bulunduğu konumda öncü olan bireylerin yetiştiği; modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarda örnek bir kurum olmayı başarmaktır.
MisyonGerçekleştirilen eğitim ve aktivitelerde öncü bir kurum olarak İmam Hatipli olmanın bilincinde ve bunu hayatına uygulayabilen bilinçli nesiller yetiştirmek. Geleceğimiz gördüğümüz öğrencilerin zihin dünyasında insana, düşünceye, ahlaka, kültürel mirasa, İslam medeniyetine, hürriyete, değerlere saygıya dayanan, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli, nitelikli, açık fikirli olan, gelişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında olan liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen insanlar yetiştirmektir.
Telefon04822128402--5052744400
AdresYENİŞEHİR MAH. 42. SK SK. YENIŞEHIR IMAMHATIP HATIP ORTAOKULU BLOK NO 5 ARTUKLU / MARDİN
İnternet Sitesihttps://yenisehiriho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriRAVZA CADDESİ
UlaşımİL MERKEZİNDEŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA (KIRMIZI LEVHALI MİNİBÜSLER)
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNDE
Ders Saatleri08:20 / 15:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerMasa Tenisi
Projelerİyilik Elçileri Projesi, Eğitim Koçluğu Projesi
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı119
  • Derslik Sayısı8
  • Atölye Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://yenisehiriho.meb.k12.tr/47/15/763767/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)