Mardin / Artuklu Gülser - Mahmut Tatlıdede Ortaokulu

Telefon:(0482) 212 84 00 Adres:Yenişehir Mahallesi Ravza Caddesi Yeni 43. Sokak No 7 Artuklu/Mardin Web Sitesi:https://gulsermahmuttatlidedeoo.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Artuklu Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Artuklu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Artuklu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gulsermahmuttatlidedeoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon            21. yüzyılda öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, kritik yapabilen,bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne,bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici,öğretmen,personel,öğrenci, ve velilerin elbirliğiyle ülkede etkin ve nitelikli bir örnek okul olmaktır.
MisyonBiz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, kararlarında doğru atımlar atmalarını sağlayacak düşünce biçimlerini, bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon(0482) 212 84 00
Faks0482 212 84 00
AdresYenişehir Mahallesi Ravza Caddesi Yeni 43. Sokak No 7 Artuklu/Mardin
İnternet Sitesihttps://gulsermahmuttatlidedeoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenişehir Mahallesi Ravza Caddesi
Yeni 43. Sokak No:7
Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yanı
ARTUKLU/MARDİN
Ulaşım0Yenişehir Mahallesi Ravza Caddesi
Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yanı
ARTUKLU/MARDİN
Servis BilgisiOkulumuza öğrenci ve personel taşıyan özel servisler bulunmaktadır.
Ders SaatleriSABAH Başlama - 08:30
Bitiş -14:40
Isınma TürüKalorifer-doğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzun basketbol (minik erkekler, yıldız erkekler, minik kızlar, yıldız kızlar) kategorilerinde okul takımları bulunmaktadır. 2016-2017 öğretim yılında ilçe ve il birinciliği, bölge grup birinciliği mevcuttur.
Futbol minik erkekler ve yıldız erkekler kategorilerinde okul takımları mevcuttur.
Voleybol yıldız kızlar takımımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler2016 ve 2018 yıllarına TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları gerçekleştirilmiştir.
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı721
  • Derslik Sayısı27
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://gulsermahmuttatlidedeoo.meb.k12.tr/47/01/702025/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)