Mardin / Artuklu Gökçe Ortaokulu

Adres:GÖKÇE MAH. FATİH CAD. NO 6 /3 İÇ KAPI NO ARTUKLU / MARDİN Web Sitesi:https://artuklugokceortaokulu.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Artuklu Okulları, Mardin Ortaokulları, Mardin Artuklu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mardin Ortaokul Haberleri, Mardin Artuklu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://artuklugokceortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon‘Çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan, bilgi toplumun insanlarının yetiştiği; karşılıklı saygı, güven ve işbirliğine dayalı sürekli bir gelişme içerisine giren, yerel ve ulusal başarıların elde edildiği model bir okul olmak’
Öğrencilerine; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okullarımızda okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığına inanan, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmek ve veli memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaktır.
MisyonGökçe Ortaokulu/Kurumu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak, okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek ve bunun için politikalar geliştirmek, eğitim ve öğretim programları hazırlamak, ilgili standartları ve öğretmen yeterliklerini belirlemek, eğitimle ilgili AR-GE çalışmaları yapmak, eğitim ortamını hazırlamak, eğitim-öğretim yapmak, mesleki eğitim istihdam bütünlüğünün sağlanmasına katkıda bulunmak, rehberlik, denetim ve değerlendirme sistemleri oluşturmaktır.
Faksgokceortaokul47gmail.com
AdresGÖKÇE MAH. FATİH CAD. NO 6 /3 İÇ KAPI NO ARTUKLU / MARDİN
İnternet Sitesihttps://artuklugokceortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımKızıltepe´ye 14 km uzaklıkta
Mardin´e 16 km uzaklıktaÖğretmen servis araçları kullanmakta ayrıca saat başı belediye arabaları bulunmaktadır
Merkezden UzaklıkKızıltepe´ye 14 km uzaklıkta
Mardin´e 16 km uzaklıkta
Ders SaatleriDers Başlama = 08:30
Ders Bitiş = 15:00
Isınma TürüKOLONİFER (KÖMÜR)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı1018
  • Derslik Sayısı26
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://artuklugokceortaokulu.meb.k12.tr/47/07/722773/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)