Mardin / Artuklu Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://gokceimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGökçe İmam Hatip Ortaokulu Olarak Vizyonumuz: Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen ve yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir.
MisyonGökçe İmam Hatip Ortaokulu Olarak Misyonumuz: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
Telefon5444747433
AdresGÖKÇE MAH. 18 SK. NO: 1 ARTUKLU / MARDİN
İnternet Sitesihttps://gokceimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGökçe, belde iken Mardin´in büyükşehir olması ile birlikte mahalleye dönüştürülmüş ve 10 bin civarında nüfusa sahip bir yerleşim yeridir.
UlaşımArtuklu merkez ilçesine 15 km Kızıltepe ilçesine ise 13 im uzaklıktadır.Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine düzenli Belediye Otobüsü seferleri mevcuttur. Öğretmenler ulaşımlarını ister servisle ister belediye otobüsleriyle isterlerse özel araçlarla sağlayabilmektedir.
Merkezden UzaklıkArtuklu merkez ilçesine 15 km Kızıltepe ilçesine ise 13 im uzaklıktadır.
Servis BilgisiArtuklu ilçesine servis imkanı vardır. Ayrıca öğretmenler kendi araçlarıyla veya belediye otobüsleriyle de gidip gelmektedir.
Ders Saatleri08:10 - 14:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı195
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://gokceimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/47/15/760502/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)