Mardin / Artuklu Gökçe İlkokulu

Kaynak:https://artuklugokceilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
AdresGökçe Mah. Artuklu/MARDİN
İnternet Sitesihttps://artuklugokceilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy ovada kurulmuş olup,geniş arazilere sahip
Ulaşımİl Merkezine 15 km uzakta, Kızıltepe İlçe merkezine 14 km uzaktadır. Mardin Hava alanına 8 km uzaktadır.Mardin merkeze ve Kızıltepe ilçesine yarım saatte bir şehir içi ile sabah 7 den akşam 8 e kadar ulaşım vardır
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 15 km uzakta, Kızıltepe İlçe merkezine 14 km uzaktadır. Mardin Hava alanına 8 km uzaktadır.
Servis BilgisiÖğretmenlerimizin bazıları servisle bazıları kendi araçlarıyla gelip gitmektedirler.Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu Mardin merkezde oturmaktadır
Ders Saatleri07.30 - 12.20
12.30 - 17.20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüMERKEZİ SİSTEM KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı1311
  • Derslik Sayısı25
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://artuklugokceilkokulu.meb.k12.tr/47/15/757346/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)