Manisa / Yunusemre Şehit Türkmen Tekin Anaokulu

Telefon:0 236 233 99 52 Adres:Güzelyurt Mh. 19 Mayıs Bulvarı No 2/C Yunusemre, Manisa Web Sitesi:https://sehitturkmentekinanaokulu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Yunusemre Okulları, Manisa Anaokulları, Manisa Yunusemre Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Manisa Anaokulu Haberleri, Manisa Yunusemre Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://sehitturkmentekinanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKaliteden ödün vermeyen, sevgi, güven, huzur odaklı, lider bir kurum olmak. Çocuklarımızı bugüne ve geleceğe hazırlarken, onların akademik başarısı yüksek, lider ruhlu, bilimsel düşünebilen, kendine güvenen, yenilikçi, çağdaş bireyler olmalarını sağlamak ve çocuklarımızı kazanımlarını etrafına yayabilen topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmektir.
MisyonHer öğrencimizin ayrı bir cevher olduğunun bilinciyle onların kişisel gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları ile özgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; Yenilikçi, çalışkan, değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, milli-manevi değerlerine bağlı ve bunların yanı sıra akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmektir. Özgün ve yenilikçi,okul-aile işbirliği odaklı eğitim anlayışı ile kaliteli hizmet vermektir.
Telefon0 236 233 99 52
AdresGüzelyurt Mh. 19 Mayıs Bulvarı No 2/C Yunusemre, Manisa
İnternet Sitesihttps://sehitturkmentekinanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz yerleşim bölgesinde sağlık kuruluşlarına ve civar okullara yürüme mesafesindedir.
Ulaşım4KMŞehir içi dolmuş hattı 3 ve 12 numara
Merkezden Uzaklık4KM
Kontenjan Bilgileri122 Öğrenci
Ders Saatleri08:00/12:30-13:00/17:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDogalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinlikleryıllık sosyal faaliyet planı çerçevesinde gezi ve sosyal faaliyetler yapılmaktadır.
Projeler2020-2021 eğitim-öğretim yılında şimdi spor zamanı e twinning projesi yapılmıştır.
2021-2022 Eğitim-öğretim yılında okulumuzda “My Right My Left Green ” adlı e twinning projesi yürütülmekte,projemizle öğrencilerimize erken çocukluk döneminde doğaya saygı ve doğa bilincinin oluşturulması sağlanacaktır,
“Workshop World” adlı e twinning projesi yürütülmekte, projemizle yaparak-yaşayarak öğrenme yaklaşımı ve atölye çalışmaları ile çocukların yaratıcı yönlerinin geliştirilmesi hedeflenmiştir. Proje kapsamında çeşitli sergi ve yarışmalara katılarak çocukların özgüven kazanması hedeflenmiştir.
paylaşarak öğreniyorum faaliyeti kapsamnında okul-sınıf kitaplıklarımızda bulunan toplam kitap sayısı 300 den 535´e yükseltilmiştir.
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı116
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://sehitturkmentekinanaokulu.meb.k12.tr/45/18/762086/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)