Manisa / Yunusemre Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi

Telefon:0236 238 4777 Adres:Aynıali Mahallesi 3205 Sok. No.24 Yunusemre / Manisa
Merkez
İl dışından gelecekler için okulumuz Manisa Eski Otobüs terminaline yürüme mesafesindedir. İl içinde ise 2-4-5-6 numaralı şehir içi otobüs hatlarının ulaşım güzergahındadır.
Web Sitesi:https://hasanturekanadolu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Yunusemre Okulları, Manisa Anadolu Liseleri, Manisa Yunusemre Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Manisa Anadolu Lisesi Haberleri, Manisa Yunusemre Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://hasanturekanadolu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHasan Türek Anadolu Lisesi olarak her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız; ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile güç birliği yaparak okulumuzu, Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, Ülkemize katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştirmektir.
MisyonAtatürk’ün gençlere emanet ettiği demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlere bağlı çağdaş ve laik gençler yetiştirmek; onları yetenekleri ön plana çıkarılmış bilgili, yaratıcı ve öz güvenli bireyler olarak hayata hazırlamak; tüm bilişim ve iletişim imkânlarını kullanarak gençlerimize 21. yüzyılın gerektirdiği donanımları kazandırmak için varız.
BaşarılarSosyal, sportif ve akademik alanda başarılarımız mevcuttur. Okulumuz menüsünden Başarılar düğmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Telefon0236 238 4777
Faks0236 238 0955
AdresAynıali Mahallesi 3205 Sok. No.24 Yunusemre / Manisa
Merkez
İl dışından gelecekler için okulumuz Manisa Eski Otobüs terminaline yürüme mesafesindedir. İl içinde ise 2-4-5-6 numaralı şehir içi otobüs hatlarının ulaşım güzergahındadır.
İnternet Sitesihttps://hasanturekanadolu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriManisa / Merkez
Ulaşımİl dışından gelecekler için okulumuz Manisa Eski Otobüs terminaline yürüme mesafesindedir. İl içinde ise 2-4-5-6 numaralı şehir içi otobüs hatlarının ulaşım güzergahındadır.
Merkezden UzaklıkMerkez
Ders Saatleri08:45 - 16:05
Isınma TürüDoğal Gaz Kaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
ProjelerTarihe Pedalla Açılan Yol, Hayalimin Anahtarı Projesi gibi Sosyal Sorumluluk Projeleri gerçekleştirilmektedir.
  • Öğretmen Sayısı51
  • Öğrenci Sayısı891
  • Derslik Sayısı22
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://hasanturekanadolu.meb.k12.tr/45/01/964115/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)