Manisa / Turgutlu Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0236 313 66 22 Adres:SELVİLİTEPE MAH. DURSUN SAVCI SK. İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 2/1 İÇ KAPI NO: 2 TURGUTLU / MANİSA Web Sitesi:https://turgutluiho.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Turgutlu Okulları, Manisa İmam Hatip Ortaokulları, Manisa Turgutlu İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Manisa İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Manisa Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://turgutluiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde ve binasında eğitim öğretime başlamış olup, Turgutlu’da açılan ilk imam hatip ortaokuludur. 2014 yılında okulumuz daha önce Hasan Üzmez Ortaokulu ve Lisemizin pansiyonu olarak hizmet veren binaya taşınmıştır.
Halen eğitim öğretime devam edilen bu binada daha önce lisemizin rahmetli müdürü Dursun SAVCI tarafından inşa ettirilmeye başlanmış olup yine hayırseverler tarafından tamamlanmıştır. Okulumuzun bu binaya taşınmasından sonra başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlim Yayma Cemiyeti Turgutlu Şubemiz, Turgutlu İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneğimiz ihtiyaçlarımızın karşılanması noktasında destek olmuşlar ve halen bizleri desteklemeye devam etmektedirler.
Okulumuz akıl oyunları sınıfı, fen bilimleri laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, çok amaçlı salonu, halı saha, basketbol sahaları, en önemlisi deneyimli ve özverili öğretmen kadrosu ile fark yaratan bir okuldur.
MisyonAmacımız; okuyan, araştıran, akademik başarısı yüksek, milli ve manevi değerlerine bağlı, dinimizin temel esaslarını doğru kaynaklardan öğrenen ve hayatına tatbik eden kişilik sahibi öğrenciler yetiştirmektir.
Telefon0236 313 66 22
AdresSELVİLİTEPE MAH. DURSUN SAVCI SK. İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 2/1 İÇ KAPI NO: 2 TURGUTLU / MANİSA
İnternet Sitesihttps://turgutluiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTurgutlu Selvilitepe Mahallesi İmam Hatip Lisesinin asfalt yanındaki ara yoldan geçilip, İmam Hatip Camisi önünden devam edilerek okulumuza ulaşılmaktadır.
Ulaşım0Okulumuz İzmir Ankara asfaltı üzeri, Turgutlu imam hatip lisesi yanında, Halil Kale Fen Lisesi Karşısındadır.
Ders Saatleri09:00-15:35
Yabancı DilOkulumuzda 5 ve 6. ve 7. sınıflarda Dil Sınıfı Şubelerimiz Mevcuttur
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFIMIZDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVEM ETMEKTE.BEDEN EĞİTİMİ EGZERSİZ ÇALIŞMALARIMIZ HAFTADA 3 GÜN GERÇEKLEŞİYOR. BUNLARIN YANI SIRA TURGUTLU İHO DURSUN SAVCI OKMEYDANIMIZDA OKÇULUK KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR.
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı226
  • Derslik Sayısı20
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://turgutluiho.meb.k12.tr/45/15/759226/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)