Manisa / Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu

Telefon:02363122005--02363122005 Adres:Yeni Mah. Yeni Sokak No2 TURGUTLU / MANİSA Web Sitesi:https://hasanferditurgutlu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Turgutlu Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Turgutlu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Turgutlu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hasanferditurgutlu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerine yüksek nitelikte eğitim vererek toplumun ihtiyacı olan niteliklere sahip gençler yetiştirmek.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kariyer sahibi olabilen, kendine güvenen, aktif, sorumluluksahibi, kültürel değerleri beninseyen, yeniliklere açık, hoşgörülü, eğitim öğretime önem veren,en az bir yabancı dil bilen, sosyal değişime ayak uydurabilen liderler yetiştirmek.

Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu oluşturmaktır.

İzlediğimiz yol öğrencilerimizi başarı ve mutluluğa götürecektir.Her öğrencimiz yeterli bilgiye sahip olduğunda arana birer eleman olacaktır.Okulumuzun adının kalite sayesinde yurt dışında bile konuşuluyor olması.
MisyonBiz… Türk milletlinin; milli, ahlaki, insani, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Öğrencilerin yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, yenilikçi, cesaretli, çalışkan, ülkesini seven, çevresine saygılı, kendine güvenen, geleceğe güvenle bakıp yere sağlam basabilen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen, evrensel bilgi ve beceriyle donanımlı genç nesiller yetiştirmek için varız !
BaşarılarNitelikli okullara ( sınavla öğrenci alan okullar) her yıl birçok Fen Liseleri ve Anadolu Liselerine öğrencilerimiz kazanarak yerleştirilmektedir.
Bunun yanında spor dallarında çeşitli başarılarımız ( ilçe birinciliği , il şampiyonlukları gruplara katılım , bireysel başarılar mai- thai , taekwon-do , masa tenisi , satranç vb.) bulunmaktadır.
Telefon02363122005--02363122005
AdresYeni Mah. Yeni Sokak No2 TURGUTLU / MANİSA
İnternet Sitesihttps://hasanferditurgutlu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri170000 nüfuslu ilçe merkezi
Ulaşımİl Merkezine 27km
İlçe Merkezine 2kmYeni Mahalle Yeni Sokak No:2 Turgutlu / Manisa
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 27km
İlçe Merkezine 2km
Ders SaatleriGiriş : 08.45
Öğle Arası : 12.05-13.05
Çıkış : 15.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFUTBOL,FUTSAL VOLEYBOL,BOCCE,KARATE, HALK OYUNLARI, HALK EĞİTİM DESTEKLİ BAYAN PİLATESİ
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı691
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://hasanferditurgutlu.meb.k12.tr/45/15/730474/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)