Manisa / Turgutlu Dağmarmara Niyazi Üzmez Ortaokulu

Adres:KUŞLAR MAH. KUŞLAR SK. NO: 242 TURGUTLU / MANİSA Web Sitesi:https://dagmarmaraniyaziuzmezortaokulu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Turgutlu Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Turgutlu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Turgutlu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://dagmarmaraniyaziuzmezortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çevresi ile etkili iletişim kurabilen, yaşam boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş, kendi kendisini yönetebilen, mantıklı düşünen yaratıcı düşünceye sahip, olanlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan, sorgulayıcı, duygusal olarak dengeli, kendisine ve başkalarına değer veren, okulunu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip, yaşamını düzen içinde geçirmek için çaba harcayan, ailesine, kültürüne, çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek.
Faks0 (236) 335 72 28
AdresKUŞLAR MAH. KUŞLAR SK. NO: 242 TURGUTLU / MANİSA
İnternet Sitesihttps://dagmarmaraniyaziuzmezortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDağmarmara Niyazi Üzmez Ortaokulu
Ulaşımİle uzaklık 70km. İlçeye uzaklık 30km.Karayolu
Merkezden Uzaklıkİle uzaklık 70km. İlçeye uzaklık 30km.
Ders Saatleri8:40-14.50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı90
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://dagmarmaraniyaziuzmezortaokulu.meb.k12.tr/45/15/725228/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)