Manisa / Şehzadeler Sancaklı Bozköy 75. Yıl Ortaokulu

Telefon:2362571402 Adres:Sancaklı Bozköy Mah.Manisa Cad.No.46 Şehzadeler/Manisa Web Sitesi:https://sancaklibozkoyoo.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Şehzadeler Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Şehzadeler Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Şehzadeler Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sancaklibozkoyoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSancaklı Bozköy 75. Yıl Ortaokulu olarak istiyoruz ki; DAHA İLERİYE, EN İYİYE… Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz hayatın sürekli yenilenen bir süreç olduğunu bilerek bu yönde sürekli kendini geliştirsin ve yenilesin. Öğretenler, öğrenenlerin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın; bilgi teknolojisini en üst düzeyde kullanan bireyler haline gelsin ve bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, kendine güvenen bireyler olarak bir üst eğitime ve hayata hazır olsun. Paydaşlarımız işini severek, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda tüm paydaşların mutluluğu esastır…
MisyonOkuyan, araştıran, bilgili, kendine güvenen ve çevresine güven aşılayan, sorgulayan, Büyük Önder ATATÜRK’ün emanet bıraktığı cumhuriyeti sahiplenen, çağdaş bilimsel bir eğitim ışığında, bir üst öğrenime ve hayata hazırlanan bireyler yetiştirmek; Modern ve kaliteli bir eğitim anlayışı ile beldemizde, ilimizde ve bölgemizde örnek bir “Eğitim Yuvası” olmak; Önce okulumuzda sonra çevremizde bir atılım ve değişim süreci ile birlikte yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi geleceğe hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ…
Telefon2362571402
Faks2362571402
AdresSancaklı Bozköy Mah.Manisa Cad.No.46 Şehzadeler/Manisa
İnternet Sitesihttps://sancaklibozkoyoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSancaklı Bozköy Mahallesi Manisa Cad.No.46 Şehzadeler/Manisa
Ulaşımİl Merkezine 22 km´dir.20 dk ara ile çalışan- Manisa- S.Bozköy otobüs hattı bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 22 km´dir.
Ders Saatleri09:00 - 15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinlikler18 Mart Çanakkale Koşusu
Velespit Akademi Katılımıyla Bahara Merhaba Bisiklet Turu
İl ve İlçedeki sportif yarışmalara her dalda katılım
Bilimsel EtkinliklerKodla(ma)nisa projesine, ilgili öğrencilerden oluşturulan bir grupla etkin katılım;
Robotik Çalışmalar
Projeler1- ÇOCUKLAR NEDEN ŞAİR OLMASIN PROJESİ : Öğrencilerimizden Sude BÜYÜK ve Ümmühan Hasret SERT’in yazdığı şiirlerden oluşan ŞİİRLER ÇOCUK OLSA kitabımızın basımı 23 Nisan dqa tamamlandı ve satıştan ilk gelir 350 TL MEHMETÇİK VAKFINA bağışlandı.

2- 3.GENÇLİK ŞÖLENİ (YIL SONU SERGİSİ) : Okulumuz bünyesinde 3 yıldır sergi, müzik gösterileri,yarışmalar, ikramların olduğu geniş katılımlı yıl sonu etkinliğinin 3.sü 15.05.2018 Salı günü İlçe Blediye Başkan yardımcımız İsmail ÖNAL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir ERMİŞ’in ve okul idareci öğretmen veli ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirdik.

3- İYİLİK KULÜBÜ (VELİ EV ZİYARETLERİ ): Yaptığımız veli ev ziyaretlerinde maddi durumu kötü olan öğrencilerimize yönelik buzdolabı çamaşır makinesi koltuk takımı çeşitli yiyecek ve giyecekler kazandırmaya yönelik projemiz kapsamında öğretmen öğrenci velilerimizin katkılarıyla 2 ailemize çamaşır makinesi 3 ailemize koltuk takımı 2 ailemize kılık kıyafet kırtasiye yardımı 2 ailemize de yiyecek yardımı yapılmış olup projemiz devam etmektedir.

4- ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMAYALIM PROJESİ: Proje mahallemizde emekli olmuş öğretmenlerimizi, öğretmen ve öğrencilerden oluşan çeşitli gruplarla her yıl 24 Kasımda küçük hediyelerle ziyaret etmek anmak unutmamak için 2010 yılından beri aralıksız uygulanmakta ve devam etmektedir.

5- SANCAKLI BOZKÖY ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ : Şehzadeler Kaymakamlığı, Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulumuz ana sınıfı, ilkokul ve ortaokulu dahil 7 okulda başlatılan proje Aralık Ocak Mart ve Nisan aylarında planlanmış olup proje dahilinde Çocuk Kulübü olarak 102 öğrenci 7 grup 9 öğretmenle eğitimler,öğretmen seminerleri, turnuvalar yaparak ve bütün okullarla birlikte 12.05.2018 cumartesi günü Selimşahlar Beydere de yapılan şenlik ve piknik ile Oğuz Saygın ın da katılımları ile tamamladık..

6- HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR PROJESİ : Okulumuz bünyesinde 1 adet yetim öğrencinin masrafları karşılanmak üzere projeye dahil olunmuştur.

7- MANİSA OKUYOR SANCAKLI BOZKÖY OKUYOR PROJESİ : okulumuz bünyesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planına uygun olarak projeye devam edilmektedir.

8- KODLAMANİSA PROJESİ: Projeye önceki yıllarda eğitim alan ve istekli 7 öğrencimiz ile devam edilmektedir.

9- SON HASAT PROJESİ : 2017 Nisan ayı ile 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı açılış dönemini kapsayan proje ile öğrencilerimiz tarla bağ bahçede kalan son ürünleri hasat ederek bunları nakde dönüştürmüş ve köyümüzden ihtiyaç sahibi bir aileye maddi destek sağlanmış, projemiz basında yer almıştır. Proje başarıyla tamamlanmıştır.
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı119
  • Derslik Sayısı20
Kaynak:https://sancaklibozkoyoo.meb.k12.tr/45/01/725502/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)