Manisa / Kırkağaç Gelenbe Şair Eşref Ortaokulu

Telefon:02365988008 Adres:Gelenbe Mahallesi 1 Sokak No19 Kırkağaç/Manisa Web Sitesi:https://gelenbesairesrefortaokulu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Kırkağaç Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Kırkağaç Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Kırkağaç Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gelenbesairesrefortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Bakanlığımızın , Manisa Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün benimsediği vizyonu paylaşarak; gelişimine katkıda öncülük etmek, “bilgi gücünü kullanma çağının” gerektirdiği; bilgi, beceri, duygu ve davranışları en üst seviyeye çıkarmak. Okulumuzun öğretmeni ve öğrencisiyle ,SBS başarısıyla ,sosyo kültürel alanda başarılı bir ilköğretim okulu olarak, paydaşlarına sunabileceği en iyi hizmeti sunarak; Öğrenci ve yetişkinlerin “olabileceklerinin en iyisi olmalarında” model ve lider bir “Kurum” olmaktır…
Misyon*KİŞİSEL AÇIDAN
1.İlgi,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, hayata ve üst öğretime hazırlamak.
2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazanmak.
3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak.
*TOPLUMSAL AÇIDAN
1.Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa’sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal becerilere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven vatandaşlar olma bilincini kazandırmak.
*İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN
1.Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Telefon02365988008
Faks02365988008
AdresGelenbe Mahallesi 1 Sokak No19 Kırkağaç/Manisa
İnternet Sitesihttps://gelenbesairesrefortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMAHALLE
UlaşımKIRKAĞAÇ İLÇESİNE 19 KM. UZAKLIKTA MANİSA MERKEZE 80KM. UZAKLIKTADIR. OKULUMUZ İZMİR-BALIKESİR YOLU ÜZERİNDEDİR. GEREK İZMİR TARAFINA GEREKSE BALIKESİR TARAFINA ULAŞIMI HER DAKİKA MEVCUTTUR. KIRKAĞAÇ İLÇESİNE VE AKHİSARA HER 30DK. DOLMUŞLAR VARDIR
Merkezden UzaklıkKIRKAĞAÇ İLÇESİNE 19 KM. UZAKLIKTA MANİSA MERKEZE 80KM. UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri09:00-15.25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı227
  • Derslik Sayısı14
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gelenbesairesrefortaokulu.meb.k12.tr/45/08/724836/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)