Manisa / Gölmarmara Gölmarmara Hulki Sanlıtop Anadolu Lisesi

Telefon:02365153202 Adres:ATATÜRK MAH. UĞUR MUMCU CAD. NO: 39 İÇ KAPI NO: 1 GÖLMARMARA / MANİSA Web Sitesi:https://hulkisanlitopanadolulisesi.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Gölmarmara Okulları, Manisa Anadolu Liseleri, Manisa Gölmarmara Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Manisa Anadolu Lisesi Haberleri, Manisa Gölmarmara Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://hulkisanlitopanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, sürekli olarak gelişen ve yenilenen yöntemleri ile bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş, akılcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirerek; öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir yüksek öğretim programına hazırlamaktır.
MisyonGölmarmara Anadolu Lisesi çalışanları olarak; öğrencilerimizin Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğretim programında belirtilen hedeflere ulaşmalarını, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, eşitlik, dürüstlük ve adaletin ödün vermeyen, bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini sağlamaktır.
Telefon02365153202
Faks.
AdresATATÜRK MAH. UĞUR MUMCU CAD. NO: 39 İÇ KAPI NO: 1 GÖLMARMARA / MANİSA
İnternet Sitesihttps://hulkisanlitopanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehir Merkezi
Ulaşımİl merkezine 55 km, İlçe merkezinde yer almaktadır.Karayolu
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 55 km, İlçe merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08:30
15:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı29
  • Öğrenci Sayısı366
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://hulkisanlitopanadolulisesi.meb.k12.tr/45/06/964113/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)