Manisa / Akhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Telefon:0.236.4141239 Adres:Reşat Bey Mahallesi 335 Sokak No20 Akhisar / MANİSA
Okulumuzun bulunduğu Akhisar ilçe merkezi Manisa il merkezine 52 km uzaklıktadır.
İl merkezine ilçe merkezinden her 15 dakikada bir otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca tren ile de il merkezine ulaşım yapılabilmektedir.
Web Sitesi:https://akhisarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Akhisar Okulları, Manisa İlkokulları, Manisa Akhisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Manisa İlkokul Haberleri, Manisa Akhisar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://akhisarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon; Ne olmak istiyoruz sorusunun cevabıdır. İdeallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. Vizyon yolumuzu belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki: Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptığında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MisyonMİSYONUMUZ Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini, değişimini sürdürmeleri için; - Profesyonel yönetim, - İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, - Eğitim ,öğretim alanında araştırma ve geliştirme, - Etkili denetim ve iletişim, - Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
Telefon0.236.4141239
AdresReşat Bey Mahallesi 335 Sokak No20 Akhisar / MANİSA
Okulumuzun bulunduğu Akhisar ilçe merkezi Manisa il merkezine 52 km uzaklıktadır.
İl merkezine ilçe merkezinden her 15 dakikada bir otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca tren ile de il merkezine ulaşım yapılabilmektedir.
İnternet Sitesihttps://akhisarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAKHİSAR İLÇE MERKEZİ
Ulaşımİl merkezine ilçe merkezinden her 15 dakikada bir otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca tren ile de il merkezine ulaşım yapılabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun bulunduğu Akhisar ilçe merkezi Manisa il merkezine 52 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiYOK
Ders Saatleri09:00-15:10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ-KALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı453
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://akhisarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr/45/03/377638/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)