Manisa / Akhisar Dr. Ahmet Tarık Sarı Ortaokulu

Telefon:(236) 412 68 38 Adres:Ulucamii Mh. 384 Sk. No33 Web Sitesi:https://tariksario.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Akhisar Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Akhisar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Akhisar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://tariksario.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonFarkındayız ki...
Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Yukarıda yer alan ve her eğitim kurumunun iskelet sistemini oluşturması gereken hedeflerin verdiği inanç ve enerjinin, DR. AHMET TARIK SARI ORTAOKULU idareci, öğretmen, personel, veli ve öğrencisiyle hepimiz damarlarımızda dolaşan ve bizi biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen yegane güç olduğunu ve bu iradenin her ne şartta olursa olsun korunması ve her geçen gün güçlendirilmesi gerektiğinin farkındayız..
MisyonBiz DR. AHMET TARIK SARI ORTAOKULU idarecileri ve öğretmenleri... Yapılacak tüm faaliyetlerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.
Hedefimiz, öğrencilerimizi ilgi, istidat ve yeteneklerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata
hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır.
Telefon(236) 412 68 38
AdresUlucamii Mh. 384 Sk. No33
İnternet Sitesihttps://tariksario.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriULUCAMİ MAH. 384 SOK. NO:33
Ulaşım3 KMŞEHİR İÇİ ULAŞIM
Merkezden Uzaklık3 KM
Ders Saatleri08:00 / 13:45
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı259
Kaynak:https://tariksario.meb.k12.tr/45/03/735970/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)