Manevi Destek Projesi

İlçemizdeki YKS ve LGS öğrencilerine manevi olarak destek sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz "Manevi Destek" projemiz kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte okuduğumuz 50 Hatim, 50 bin Yasin-i Şerif ve 50 bin Fetih suresinin duasını yaptığımız programımız İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, Şube Müdürleri Alparslan Ceran, Mehmet Yılmaz ve Yahya Acer, okul müdürleri, öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

 

Programımız Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ardından Okul Müdürümüz Süleyman Dere'nin açılış konuşması ile devam etti. Okul Müdürümüz Süleyman Dere " Dua, en şerefli varlık olan insanın yüce Allah katındaki en önemli kulluğudur. Öğrencilerimiz derslerini kurslarını, etütlerini ve denemelerini yaparak fiili dualarını gerçekleştirmiştir. Bizler de okuduğumuz dualarla öğrencilerimize manevi destek sağlamak istedik. Onların başarısı için bu dualar en güzel hediye olacaktır.  İlçemiz genelinde sınava girecek bütün öğrencilerimize Rabbim zihin açıklığı versin. Yaptığımız projelerin okulumuzun bir kültürü haline gelerek gelenekselleşmesini amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı. Ardından kürsüye davet edilen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Çetin " Bu muhteşem binanın yapısına uygun olarak öğrencilerin milli ve manevi değerlerine bu kadar bağlı olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Elbistan'ın gençlerinin ne kadar doğru bir yolda olduğuna hep birlikte şahit oluyoruz. Özellikle okulların ruhuna uygun gerçekleştirilen bu tarz programları her zaman desteklediğimizi, yanınızda olacağımızı ve ne istersiniz elinizden tutacağımızı, bunun bir kültür haline gelmesini çok istiyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Müdür Yardımcımız Şaban Taş okunan Yasin-i Şeriflerin, Fetih Surelerinin, Hatimlerin duasını yaptı ve dua programının akabinde yemek ikramında bulunuldu.

Projemizde emeği geçen idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)