Malatya / Yeşilyurt Şehit Levent Coşkun İlkokulu

Telefon:04224871322 Adres:Gündüzbey Mahallesi M.Cevdet Yavuz Caddesi No1 Yeşilyurt/MALATYA Web Sitesi:https://sehitleventcoskunio.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Yeşilyurt Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Yeşilyurt İlkokulları, İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Yeşilyurt İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitleventcoskunio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
MisyonBütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Öğrencilerin sürekli sınav kaygısından uzaklaştırıp, Sosyal ve kültürel faaliyetlerde de öne çıkmasını sağlamak misyonumuzdur.
Telefon04224871322
AdresGündüzbey Mahallesi M.Cevdet Yavuz Caddesi No1 Yeşilyurt/MALATYA
İnternet Sitesihttps://sehitleventcoskunio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGündüzbey Mahallesi M.Cevdet Yavuz caddesi No:11/1 Yeşilyurt/MALATYA
Ulaşımİl Merkezine 15 Km ilçe Merkezine 3 km Uzaklıkta Bulunmaktadır Otobüs ve Minibüsle yaklaşık 15 ve 17 dakika arası şehir merkezine mesafesi var. Minibüs ve Otobüsler her 15 dakikada bir şehir merkezi ve gündüzbey arasında seferlerini yapmaktalar. Minibüs ve otobüs ulaşım fiyatları şehir içi ücret tarifesiyledir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 15 Km ilçe Merkezine 3 km Uzaklıkta Bulunmaktadır
Ders Saatleri08:30 Ders başlangıcı
13:50 Ders bitişi
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı166
  • Derslik Sayısı17
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitleventcoskunio.meb.k12.tr/44/10/642295/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)