Malatya / Doğanşehir Çığlık Abuzer Güngör İlkokulu

Telefon:04225238009 Adres:DOĞU MAH. İMAMHATİP SK. DOĞANŞEHIR YUNUS EMRE ILKOKULU BLOK NO 10 DOĞANŞEHİR / MALATYA Web Sitesi:https://ciglikabuzergungorioo.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Doğanşehir Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Doğanşehir İlkokulları, İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Doğanşehir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ciglikabuzergungorioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu, dünyaya geniş bir pencereden bakabilen, yaratıcı, kendisine ve çevresine saygılı, ulusunu ve ülkesini seven girişimci bireyler yetiştirmek ve onları orta öğretime hazırlamaktır.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme Sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Telefon04225238009
AdresDOĞU MAH. İMAMHATİP SK. DOĞANŞEHIR YUNUS EMRE ILKOKULU BLOK NO 10 DOĞANŞEHİR / MALATYA
İnternet Sitesihttps://ciglikabuzergungorioo.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl Merkezine 45 Km
İlçe Merkezine 5 Km UzaklıktadırUlaşım Sorunu Yoktur.Malatya Adana Karayolu Üzerinde bulunan Okulumuza Ulaşmak için İl Merkezinden ve İlçe Merkezinden Yarım saat aralıklarla karşılıklı Otobüs kalkmakta ayrıca Minibüslerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 45 Km
İlçe Merkezine 5 Km Uzaklıktadır
Ders Saatleri12:40 BAŞLAMA
17:30 BİTİŞ
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı73
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://ciglikabuzergungorioo.meb.k12.tr/44/07/721978/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)