Malatya / Darende Aşağıulupınar75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:4226331016 Adres:Aşağıulupınar Mahallesi Darende Malatya Web Sitesi:https://asagiulupinario.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Darende Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Darende İlkokulları, İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Darende İlkokul Haberleri
Kaynak:https://asagiulupinario.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmet alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış; çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir ilkokul olmaktır.
MisyonTürk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti’nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyerek; evrensel değerler içindeki önemini görebilen ve bu değerlerin gelişimi ve tanıtımı yönünde mücadele eden; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunan, okulumuz öğrenci-veli ve öğretmenlerine güvenli bir ortamda nitelikli ve kaliteli eğitim veren, bilimsel -sosyal ve sportif alanlarda katılımcı, öğrenci yeteneklerinin ön plana çıkartıldığı, sürekli iyileşme ve gelişmeyi esas alan, kurum kültürünü özümsemiş bir eğitim ortamı oluşturmaktır.
Telefon4226331016
Faks4226331016
AdresAşağıulupınar Mahallesi Darende Malatya
İnternet Sitesihttps://asagiulupinario.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAşağıulupınar mahallesi 1500 nüfusa sahip, asıl geçim kaynağı kayısı olan ve yaklaşık 300 hanenin yer aldığı bir mahalledir.
UlaşımMalatya merkeze 90 km. Darende Merkeze 20 km.uzaklıkta bulunmaktadır.Her saat başı Malatya ve Darende´den kalkan minibüslerle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Darende merkezden okulumuza öğretmen servisi bulunmaktatır. Okulumuz Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunduğundan dolayı ulaşım sıkıntısı yoktur.
Merkezden UzaklıkMalatya merkeze 90 km. Darende Merkeze 20 km.uzaklıkta bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:30-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüFuel Oil
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı110
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://asagiulupinario.meb.k12.tr/44/06/721445/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)