Malatya / Battalgazi Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://malatyaimamhatip.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrenci kutsal bir emanet bizim için. Eğitim bir ideal, inancımız bundan ibaret ve biz bunu "kimliğimiz" olarak kabul ediyoruz. İnancımız kimliğimizdir. Bizim inancımıza göre: Eğitim sevgiyle hedefine ulaşır. Öğrenci sevmediği derste başarılı olamaz, bu nedenle dersler hoşgörü dolu bir ortamda, öğrenciye sevdirilerek öğretilir. Bilginin mutfağı olarak nitelendirilen laboratuarlarda dersler uygulamalı olarak aktarılır. Öğrenci öğretmen ve aile üçlüsünün iyi bir iletişim içinde olması gerektiğine inanıyor ve uyguluyoruz.
Başarılarılı olmayı: Ekip çalışması, Toplam kalite bilinci ve uygulaması, Düzen ve disiplini elden bırakmama, Daha iyi iletişim, Bilinçli bir çalışma, Ve uygulama şeklinde sıralayabiliriz.
MisyonAmacımız Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına bağlı, Atatürk ilke ve inkılâplarında belirtilen ilkeleri öğrenen ve uygulayan, Vatan, millet, bayrak ve dil gibi milli değerlere saygılı, aynı zamanda bu değerlerin korunup kollanması yolunda hiç tereddütsüz canla başla mücadele etmeye hazır...
Dünyadaki gelişmelerin gerisinde kalmayıp dünyanın şekillenmesinde söz sahibi olan, kendini özgürce ifade edebilme cesaretini kendinde bulup, entelektüel bir kimliğe sahip olabilen... Lider ruhlu olup dünyaya hükmedebilme azmi ve inancına sahip olabilen... Geleceği güvenle kurma idealinde olan ve sevginin saygıyla, aklın duyguyla yorulduğu bir dünya hedefleyen... Cağın değişim ve gelişmelerinin önünde olabilen... Sevecen ve hoşgörülü... Güvenli ve sağlıklı... Temiz ve düzenli... Sanatı seven... Çağdaş ve kültürlü... Teknolojik gelişmelere uyumlu... Bilinçli ve özgüvene sahip... Sağlıklı bir yaşam için sporu seven ve uygulayan... Ve sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmek.
Başarılar1-Genç Sada Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması İl birinciliği, bölge dördüncülüğü,
2-Kur´an´ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması il birinciliği, bölge ikinciliği,
3-Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması il birinciliği, bölge ikinciliği,
4-Futbolda il ikinciliği,
5-Güreşte takım halinde il ikinciliği
Telefon04223212723
Faks04223223396
Adresİnönü Caddesi, Şifa Mahallesi, Topalhafız Sokak, No1 Malatya
İnternet Sitesihttps://malatyaimamhatip.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ YENİ BELEDİYE BİNASI , HALK EĞİTİM MERKEZİ, ESKİ GARAJ,ÖĞRETMENEVİ CİVARINDADIR.SITMAPINARI MEVKİİNDEDİR.
UlaşımO KmYÜRÜYEREK VEYA ARAÇLA
Merkezden UzaklıkO Km
Kontenjan Bilgileri2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılından itibaren Merkezi Sınavla Fen ve Sosyal Bilgiler Proje bölümüne 120 (4 şube ) öğrenci alınacaktır.
Ders Saatleri08:00-15:20
Yabancı Dilİngilizce- Arapça
Isınma TürüDOĞALGAZ-KALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, güreş, futsal,satranç
Bilimsel Etkinlikler4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı579
  • Derslik Sayısı25
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://malatyaimamhatip.meb.k12.tr/44/01/180434/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)